2013. október 4., péntek

Micsoda nap!

Hát a tegnapi igazán tartalmas és mozgalmas nap volt. Kezdődött ugye a vonattal, aztán volt egy villámmegbeszélésünk összehívva ¾ 1-re a globális marketingvezetővel. Ő bejelentette, hogy végre megtalálták a csapat vezetőjét. (Min. január óta keresik.) Mindenki nagyon izgatott volt. Kedvenc munkatársam, Chris, ismeri, dolgozott már vele és nagyon örül neki. Azt mondja, mind emberileg, mind szakmailag, mind vezetési szempontból nagyon jó . Januárban fog teljesen kezdeni, de addig is igyekszik minél inkább megismerni minket és amit csinálunk. Már hétfőn délután lesz egy találkozónk vele.
Ezen a tegnapi megbeszélésen egyben azt is bejelentették, hogy Richard, aki jelenleg, ebben az átmeneti állapotban, január óta vezeti a csapatot, itthagy bennünket. :( Ő is jó fej volt, bár mióta visszajöttem, nem volt igazán kapcsolatom vele. Tegnap délután viszont épp volt lehetőségem egy kötetlen beszélgetésre vele. Kiderült, hogy alig várta, hogy itthagyhassa a zeneipart. Úgy tűnik, velem együtt ő sem annyira az iparág, mint inkább a kutatós szakma elkötelezettje. :)


De a nap még nem ért véget.
Délután kettőkor indultunk az Universal Music Group International (a nemzetközi csapat) aktuális stratégiai üzleti összefoglalójára. Ez sem volt rossz, négy felsővezető számolt be videókkal és/vagy prezentációval kiegészítve röviden az elmúlt hónapokról és a következő havi tervekről. De a lényeg a helyszínen volt, amelynek hangulatát szintén egy visszatekintő, híres énekeseket megszólaltató videóval erősítették. Ugyanis az Abbey Road-i stúdióban voltunk, konkrétan abban, amelyben a Beatles és sok más zenekar is felvette lemezeinek anyagát. Ami előtti zebrán készült a Beatles híres fotója:


Odabent nem engedték a fényképezést, így nekem is csak kinti fotóim vannak:



A stúdió épülete

Az a bizonyos Beatles zebra az Abbey Road-on

A legközelebbi metrómegállóban Beatles ereklyéket árulnak egy kis kávéházban


Mivel hazafelé így is úgy is metróra kellett szállnom, ezért mostanra időzítettem a boltról-boltra járást régi munkahelyem környékén. Ez most sincs nagyon messze (1-2 km) tőlem, ezért úgy sétáltam haza. Gyönyörű, nyár esti idő volt, 18 fok. Az utóbbi időben a londoni időjárás is újra kegyes hozzám. Csak azután kezdett el esni, hogy hazaértem. :)
Egy kedves kis park bejáratánál útban hazafelé, Kensington-ban


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése