2013. november 18., hétfő

Templomi barátokkal



Úgy jött ki, hogy vasárnaponként a templomban sem csak egy sima istentisztelet volt sosem. Vagy Bibliaóra 2-től, egyszer angolul vendégelőadóval, vagy Teaszolgálat 4-től 8-9-ig (alanyi jogon és helyettesítésként is), múlt héten karácsonyi színdarab próba, (amit végül inkább lemondtam időhiány miatt,) vagy csak egyszerűen a beszélgetés folytatása egy pub-ban…

Templomi barátaimmal voltunk egy jó kis buliban is, ahol az angol és a magyar kultúra keveredett.
Halloween party volt magyaroknak, sok-sok magyar dallal, főként a 80-as-90-es évekből, magyar kajákkal (babgulyás, hentestokány, töltött káposzta, pogácsa, körözöttes szendvics, zsíros kenyér, amelyek itt nagyon jól tudnak esni :) és amelyek benne voltak az egyáltalán nem drága belépőárban).
A buli első kb. 2 órájában olyan volt, mintha Scöniben lettem volna. (Azoknak, akik nem ismertek még „aktív táncos koromban”: minden kedden ide jártunk boogie-zni, a Schönherz kollégium „Rongyláb” party-jába. Itt volt a legjobb zene, a legjobb hangulat, a legjobb táncosok. ;) ) Csak a boogie-s fiúkat hiányoltam, de így is volt olyan, akivel tudtam párosan táncolni, még ha nem is boogie-t. Jól sikerült buli volt.


Oszd meg a Facebook-on


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése