2013. szeptember 5., csütörtök

A második első munkanapomon


Rögtön az első munkanapomon, munka után mentünk "iszogatni". Előtte is mondtak valamit, aznap is kérdezgették, hogy megyek-e, hát persze, hogy nem hagytam ki. :) De igazából fogalmam sem volt, hogy hová megyünk és egyszerűen sehogyan sem tudtam senkitől sem úgy kérdezni, hogy annál többet megtudjak, hogy iszogatni. Az kiderült, hogy Saint Paul katedrális megálló a cél, ami elég messze van a munkahelyünktől, így különösen nem értettem: közelebb nem volt pub??? :))) Végül ők is a térképen keresték, hogy hova is megyünk. Kérdeztem, hogy honnan hallottak róla. Mondják, még sosem hallottak róla korábban. És akkor végre sikerült a helyes kérdést feltennem:
Akkor miért ide jövünk? És végre sikerült megtudnom: az ügynökség, aki az adatfelvételt végzi számunkra, ők hívtak meg minket "iszogatni", szocializálódni. Minden évben csinálnak ilyet egyszer. Hát most pont az első munkanapomra esett. :)


Na és a hely. Hát konkrétan a katedrális mellett van. Egy bevásárlóközpont tetőteraszán, ahova üveglift visz föl és már az út során is gyönyörű a kilátás, hát még a teraszról. Persze főleg a katedrálisra, de messzebb is ellátni, pl. az óriáskerékre, azaz a London Eye-ra. Emellett jelentőségüket vesztette a finom bor, a szép koktélok és a különböző falatkák, amelyeket folyamatosan felszolgáltak, de még az a tömeg is, amely azért elsőre mellbevágó volt. Íme a képek:

Ez a kép közel nem adja vissza a tömeget


Miniburger

koktélok

A St Paul katedrális és a London Eye kékje a messzeségben
Kilátás a liftből
Ennek az irodaháznak a tetején voltunk




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése